Verkoopmakelaar Leiden

Aangesloten bij de NVM
071-5132443
info@oudshoornmakelaardij.nl
Volg ons op Instagram

Het beste resultaat!

Wil jij jouw huis in de verkoop zetten? Spannend! Dit is een grote stap waar veel bij komt kijken en waar je echt even goed voor moet gaan zitten. Een huis is namelijk vaak de plek waar je jarenlang met veel plezier gewoond hebt. Je huis is ‘eigen’ geworden, er liggen veel herinneringen. Niet alleen in het huis, maar ook in de buurt of bij de buren. Dat wil je natuurlijk met een goed gevoel achterlaten. Wij vinden het belangrijk dat zowel de verkoper als de koper blij is met de (ver)koop. Door onze actieve houding en enthousiaste manier van werken, weten wij altijd kopers te vinden die passen bij jouw woning.

Een verkoopmakelaar ontzorgt je door je heel veel werk uit handen te nemen en met onze persoonlijke aanpak bereiken we voor jou het maximale resultaat. Dat betekent dat wij jouw huis verkopen tegen de beste voorwaarden. De prijs is daar uiteraard een heel belangrijk onderdeel van, maar ook het moment van opleveren, welke roerende zaken er mee gaan, het voorbehoud van financiering en de bouwkundige keuring zijn bepalend. Nogal wat zaken om te overwegen voordat je een goede beslissing kunt nemen. In alle stadia van het verkoopproces denken wij met je mee, zodat jij er niet wakker van ligt. Wij zijn altijd bereikbaar bij vragen, onzekerheden, voor adviezen en de status van de verkoop.

Ben je nog niet helemaal zo ver om over te gaan tot verkoop, maar wil je alvast een inschatting krijgen van de waarde van je huis? Wij komen vrijblijvend bij je langs om een advies te geven!

Wat kan je van ons verwachten

Omdat de verkoop van jouw woning een grote beslissing is, brengen wij alvast in kaart hoe het proces er uit ziet middels ons stappenplan.

Bij ons kun je 24/7 de status van jouw verkooptraject volgen in onze digitale persoonlijke omgeving. Hier zie je o.a. terug hoeveel bezichtigingen er staan gepland en wat de volgende actiepunten zijn. Uiteraard werken wij niet alleen digitaal maar staan we je graag telefonisch of bij ons op kantoor te woord!

Overweeg je binnenkort te verhuizen, maar wil je pas verhuizen nadat je een nieuwe woning hebt gekocht? Geen zorgen, neem de tijd! Wij zorgen ervoor dat jouw woning achter de schermen klaar is voor de verkoop, zodat we met slechts één muisklik de woning daadwerkelijk kunnen promoten op verschillende huizensites.

Verkoopmakelaar Leiden

Nieuwsgierig naar onze makelaars?

Wil jij jouw woning tegen een zo goed mogelijk resultaat en met persoonlijke begeleiding verkopen en ben je benieuwd wie onze makelaars zijn? Neem dan een kijkje op onze contact pagina. Of vraag direct een gratis kennismakingsgesprek aan!

Wij gaan graag voor je aan de slag

Ontdek het verschil dat ons kantoor maakt, wij gaan verder dan de standaard. Kies voor een makelaar die niet alleen thuis is in jouw straat, maar ook in het optimaliseren van jouw verkoopproces. Wij vertellen je graag hoe we jouw verkoop tot een succes kunnen maken. Niet alleen in Leiden, maar ook in de volgende regio’s helpen we je graag om een mooi resultaat te realiseren:

 • Verkoopmakelaar Oegstgeest
 • Verkoopmakelaar Oud Ade
 • Verkoopmakelaar Rijnsburg
 • Verkoopmakelaar Rijpwetering
 • Verkoopmakelaar Roelofarendsveen
 • Verkoopmakelaar Sassenheim
 • Verkoopmakelaar Valkenburg
 • Verkoopmakelaar Voorhout
 • Verkoopmakelaar Voorschoten
 • Verkoopmakelaar Warmond
 • Verkoopmakelaar Zoeterwoude