Úw verkopend makelaar

071-5132443
info@oudshoornmakelaardij.nl

Het beste resultaat!

Wilt u uw huis in de verkoop zetten? Spannend! Dit is een grote stap waar veel bij komt kijken en waar u echt even voor moet gaan zitten. Een huis is namelijk vaak de plek waar u jarenlang met plezier gewoond heeft. Het huis is ‘eigen’ geworden, er liggen veel herinneringen. Niet alleen in het huis, maar ook in de buurt of bij de buren. Dat wilt u goed achterlaten. Wij vinden het belangrijk dat niet alleen de koper blij is met uw huis, maar dat u zelf ook het gevoel heeft dat u het huis goed achterlaat. Door onze actieve houding en enthousiaste manier van werken, weten wij altijd kopers te vinden die passen bij uw woning.

Persoonlijke aandacht

Met onze persoonlijke aanpak willen wij u ontzorgen en voor u het maximale resultaat behalen. Dat betekent uw huis verkopen tegen de beste voorwaarden. Daar is de prijs uiteraard een belangrijk onderdeel van, maar ook het moment van opleveren, welke roerende zaken er mee gaan, het voorbehoud van financiering en de bouwkundige keuring zijn bepalend. Dat is nogal wat om daar een goede beslissing in te nemen. In alle stadia in het verkoopproces denken wij met u mee. Zodat u daar niet wakker van ligt. U kunt ons altijd bereiken bij vragen, onzekerheden, voor adviezen en de status van de verkoop.

Wat kunt u van ons verwachten

Omdat de verkoop van uw woning een grote beslissing is, brengen wij alvast in kaart hoe het proces er uit ziet.

Nieuwsgierig naar onze makelaars?

Wilt u uw woning goed verkopen? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. U kunt ons telefonisch bereiken op (071) 513 2443.

Mailen kan uiteraard ook naar: info@oudshoornmakelaardij.nl