In vertrouwde handen verhuren

071-5132443
info@oudshoornmakelaardij.nl

Verhuren vraagt om vakkennis

Als u erover nadenkt om een woning te gaan verhuren, dan komt daar veel bij kijken. Hoe weet u zeker dat u met een betrouwbare huurder in zee gaat? Dat u elke maand uw huur zal ontvangen? En met welke regelgeving krijgt u te maken? Wij hebben ervaring met verhuur en staan klaar om u te ontzorgen en te begeleiden!

Elke huurwoning benaderen we met zorg en aandacht. Dat is nodig, want of het nu gaat om een kleine studio, een stadswoning of een luxe woonboerderij, elk soort vastgoed vraagt om een andere aanpak en iedere gemeente heeft haar eigen regels. Bovendien krijgt u bij verhuur te maken met regels van de hypotheekverstrekker, bescherming van de huurder, wettelijke verplichtingen voor de verhuurder en het onderhoud van de woning. U leest het al: verhuren vraagt om vakkennis, ervaring en weten wat er in de markt speelt. Oudshoorn Makelaardij heeft alle kennis in huis.

Meer informatie?

Wat kunt u van ons verwachten

Na een uitgebreide inventarisatie van uw woning, bepalen we een huurprijs en zetten uw woning in de ‘etalage’. Niet alleen in de etalage van ons kantoor, maar ook op onze website en op Funda.
Wij gaan op zoek naar potentiële huurders zodat we samen de juiste kandidaat vinden.
Meld een kandidaat huurder zich voor uw woning? Dan zorgen wij voor een bezichtiging onder onze begeleiding.
Is de kandidaat geschikt, dan maken we alles in orde. Van een huurovereenkomst tot alle juridische zaken. Het is onze taak ervoor te zorgen dat zowel de huurder als de verhuurder zo veel mogelijk duidelijkheid hebben.
Uitwisseling met andere NVM makelaarskantoren die ook potentiële huurders hebben

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Graag zetten wij in een persoonlijk onderhoud uiteen Oudshoorn Makelaardij is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in huurwoningen. Bel 071-5132443 voor meer informatie of loop voor vrijblijvend advies gerust eens ons kantoor gelegen aan de Sint Jorissteeg 4 in Leiden.