Verhuurmakelaar Leiden

Aangesloten bij de NVM
071-5132443
info@oudshoornmakelaardij.nl
Volg ons op Instagram

Verhuren vraagt om vakkennis

Denk je eraan om je woning te gaan verhuren? Dat is een flinke stap en er komt heel wat bij kijken. Hoe weet je zeker dat je met een betrouwbare huurder in zee gaat? En hoe zorg je ervoor dat je elke maand netjes de huur ontvangt? En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle regelgeving waar je mee te maken krijgt. Geen zorgen, wij hebben ervaring met verhuur en staan klaar om je te helpen!

Elke huurwoning pakken we met zorg en aandacht aan. Of het nu een kleine studio is, een stadswoning of een luxe woonboerderij, elk stukje vastgoed vraagt om een andere aanpak. En laten we niet vergeten dat elke gemeente haar eigen regels heeft. Bij verhuur komt er veel op je af: regels van de hypotheekverstrekker, bescherming van de huurder, wettelijke verplichtingen voor jou als verhuurder en het onderhoud van de woning. Kortom, verhuren vraagt om vakkennis, ervaring en weten wat er in de markt speelt. En daar hebben wij bij Oudshoorn Makelaardij allemaal kaas van gegeten. Dus, laat ons je ontzorgen en begeleiden in het verhuurproces.

Wat kun je van ons verwachten?

Nadat we samen jouw woning grondig hebben bekeken, bepalen we een huurprijs en zetten we jouw huis in de ‘etalage’. Niet alleen in de vitrine hier op kantoor, maar ook op onze website en op Funda. Daarnaast wisselen we informatie uit met andere NVM-makelaarskantoren die ook potentiĆ«le huurders in hun bestand hebben. Op die manier vergroten we de kans om de juiste persoon voor jouw woning te vinden: op zoek naar de perfecte match.

Meldt een potentiƫle huurder zich voor jouw woning? Dan regelen wij een bezichtiging onder onze begeleiding. Als de kandidaat geschikt is, dan nemen wij alle formaliteiten op ons. Van het opstellen van de huurovereenkomst tot het regelen van alle juridische zaken. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat zowel de huurder als jij als verhuurder zo veel mogelijk duidelijkheid hebben. We staan voor je klaar in elke stap van het verhuurproces.

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oudshoorn Makelaardij is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huurwoningen. Loop voor vrijblijvend advies gerust eens ons kantoor binnen, gelegen aan de Sint Jorissteeg 4 in Leiden. Of maak een afspraak met een van onze makelaars. Zij helpen je graag verder bij de zoektocht naar een geschikte huurwoning.