Aankoopmakelaar Leiden

Aangesloten bij de NVM
071-5132443
info@oudshoornmakelaardij.nl
Volg ons op Instagram

Jouw droomhuis kopen?

Doe het samen met Oudshoorn Makelaardij

Het kopen van een huis is een belangrijke stap in jouw leven. Er is van alles te koop, maar elk huis heeft zijn voor- en nadelen. Wij vinden het belangrijk dat jij een weloverwogen keuze maakt. Misschien heb jij wel een droomhuis in gedachten of bepaalde kenmerken waaraan een huis moet voldoen. We adviseren jou graag over de mogelijkheden van een huis en kunnen jou ook wel eens verrassen met nieuwe inzichten!

Wat zijn jouw woonwensen?

Het woonlandschap in Leiden, de Bollenstreek, Haarlemmermeer en de regio Alphen aan den Rijn is gevarieerder dan je denkt. De NVM makelaars van Oudshoorn Makelaardij zijn al ruim 38 jaar in een grote regio actief en kennen deze omgeving en het soort huizen als geen ander. Van eengezinswoningen tot appartementen en van monumentale panden tot woonarken. Wij kunnen perfect inspelen op jouw woonwensen. Wil je tijd, geld en regelwerk besparen? Onze enthousiaste makelaars gaan graag met je op zoek en helpen je van A tot Z bij de aankoop van jouw droomhuis.

Aankoopmakelaar Leiden

Samen op zoek gaan naar jouw droomhuis doen we zo:

  • Als NVM makelaar houden we de woningmarkt zeer nauwlettend in de gaten en zijn we altijd op de hoogte van het actuele aanbod.
  • Gericht gaan we op zoek naar een woning of appartement dat binnen jouw budget past. Van zoektocht tot bezichtigingen en van de onderhandelingen tot aan de overdracht bij de notaris kun je rekenen op onze persoonlijke begeleiding. We staan altijd voor je klaar.
  • We checken de bouwkundige situatie en kijken ook naar juridische aspecten zoals het bestemmingsplan, de splitsingsakte en vereniging van eigenaren.
  • Uiteraard zetten wij alles op alles om voor jou de beste deal eruit te halen, zowel in prijs als in voorwaarden.
  • En natuurlijk zijn we bij de inspectie en de sleuteloverdracht van jouw woning!

Wil je hulp bij het aankopen van een woning?

Zoek je een woning in de omgeving van Leiden, de Bollenstreek, Haarlemmermeer en de regio Alphen aan den Rijn, schakel dan één van onze ervaren en enthousiaste makelaars in. We vertellen je graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op 071-5132443.