Úw aankoop makelaar

071-5132443
info@oudshoornmakelaardij.nl

Uw droomhuis kopen?

Doe het samen met Oudshoorn Makelaardij!

Een huis kopen is een belangrijke stap in uw leven. Er is van alles te koop, maar ieder huis heeft zijn voor- en nadelen. Wij vinden het belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt. U heeft misschien wel een droomhuis in gedachten. Of een aantal kenmerken waar een huis aan moet voldoen. We adviseren u graag over de mogelijkheden van een huis, maar kunnen u ook wel eens verrassen met nieuwe inzichten!

Meer informatie?

Wat zijn uw woonwensen?

Het woonlandschap in Leiden, de Bollenstreek, Haarlemmermeer en de regio Alphen aan den Rijn is gevarieerder dan u denkt. De NVM makelaars van Oudshoorn Makelaardij zijn al ruim 35 jaar in een grote regio actief en kennen deze omgeving en het soort huizen als geen ander. Van eengezinswoningen tot appartementen en van monumentale panden tot woonarken. Daarom kunnen we perfect inspelen op uw woonwensen. Wilt u tijd, geld en regelwerk besparen? Onze enthousiaste makelaars gaan graag met u op zoek en helpen u van A tot Z bij de aankoop van uw droomhuis.

Samen op zoek naar uw woonwensen doen we zo:

  • Als NVM makelaar houden we de woningmarkt zeer nauwlettend in de gaten en zijn we altijd op de hoogte van het actuele aanbod.
  • Gericht gaan we op zoek naar een woning of appartement dat binnen uw budget past.
  • Van de zoektocht tot de bezichtiging en van de onderhandelingen tot aan de overdracht bij de notaris kunt u rekenen op onze persoonlijke begeleiding. We staan altijd voor u klaar.
  • We checken de bouwkundige situatie en kijken ook naar juridische aspecten zoals het bestemmingsplan, de splitsingsakte en vereniging van eigenaren.
  • Uiteraard zetten wij alles op alles om voor u de beste deal er uit te halen, in prijs en in voorwaarden.
  • En natuurlijk zijn we bij de inspectie en de sleuteloverdracht van uw woning!

Wilt u hulp bij het aankopen van een woning?

Zoekt u een woning in de omgeving in Leiden, de Bollenstreek, Haarlemmermeer en de regio Alphen aan den Rijn, schakel dan één van onze ervaren en enthousiaste makelaars in. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op 071-5132443.