NWWI Taxaties

Aangesloten bij de NVM
071-5132443
info@oudshoornmakelaardij.nl
Volg ons op Instagram

Objectief en betrouwbaar

Overweeg je om je huis te verkopen? Dan heb jij vast nog de nodige vragen. Je wilt waarschijnlijk weten wat de huidige waarde is. Ga je verhuizen of een nieuwe hypotheek afsluiten? Dan heb je in de meeste gevallen een gevalideerd taxatierapport nodig. Een taxatie is een objectieve waardebepaling van jouw huis. Het geeft een goed en onderbouwd beeld van de waarde van je woning. Aan de hand van een taxatierapport beoordeelt een hypotheekverstrekker of een hypothecaire lening verantwoord is, bijvoorbeeld als je een nieuw huis wilt kopen of je huidige huis wilt verbouwen. Bij Oudshoorn Makelaardij regelen we de taxatie van A tot Z voor jou.

Jouw taxatie voldoet aan de regels:

Tijdens de taxatie nemen we jouw woning op. Daarbij letten we op een aantal aspecten, zoals de oppervlakte en inhoud, de bouwkundige staat, wijkgegevens, foto’s, kadastergegevens, de energiezuinigheid van het huis en de ligging. Je ontvangt van ons een prettig leesbaar rapport waarin alle belangrijke aspecten van jouw woning aan bod komen.

Het is natuurlijk van belang dat jouw taxatie volledig onafhankelijk is. We zijn NVM makelaar-taxateur en bovendien aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Wel zo prettig, want veel geldverstrekkers stellen tegenwoordig een NWWI gevalideerd taxatierapport verplicht. Je bent er zeker van dat je van ons een deskundig, betrouwbaar én onafhankelijk oordeel in handen krijgt.

Uiteraard nemen we het taxatierapport uitvoerig met u door

Taxatierapport nodig?

Heb je een taxatierapport nodig voor:

  • Een hypotheek bij aankoop van een nieuwe woning?
  • Het verkrijgen van een financiering voor een verbouwing?
  • Het oversluiten van jouw hypotheek?
  • Het verkrijgen van inzicht in de waarde van jouw woning?
  • Een waardebepaling van jouw woning in verband met een echtscheiding?

Nieuwsgierig naar onze makelaars?

Wil je jouw woning goed verkopen? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. Je kunt ons telefonisch bereiken op (071) 513 2443.

Mailen kan uiteraard ook naar: info@oudshoornmakelaardij.nl