NWWI Taxaties

071-5132443
info@oudshoornmakelaardij.nl

Objectief en betrouwbaar

Wilt u uw huis in de verkoop zetten? Dan heeft u vast nog de nodige vragen. U wilt wellicht de waarde weten in de huidige Gaat u verhuizen of een nieuwe hypotheek afsluiten? Dan heeft u in de meeste gevallen een gevalideerd taxatierapport nodig. Een taxatie is een objectieve waardebepaling van uw huis. Het geeft een goed en onderbouwd beeld van de waarde van uw woning. Aan de hand van een taxatierapport beoordeelt een hypotheekverstrekker of een hypothecaire lening verantwoord is. Bijvoorbeeld als u een nieuw huis wilt kopen of uw huis wilt verbouwen. Oudshoorn Makelaardij regelt de taxatie van A tot Z.

Meer informatie?

Uw taxatie voldoet aan alle regels

Tijdens de taxatie nemen wij uw woning op. Daarbij letten we op een aantal aspecten, zoals de oppervlakte en inhoud, de bouwkundige staat, wijkgegevens, foto’s, kadastergegevens, de energiezuinigheid van het huis en de ligging. U ontvangt van ons een prettig leesbaar rapport waarin alle belangrijke aspecten van de woning aan bod komen.

Het is uiteraard van belang dat uw taxatie volledig onafhankelijk is. We zijn NVM makelaar-taxateur en bovendien aangesloten bij het NWWI.(Nederlands Woning Waarde Instituut). Wel zo prettig, want veel geldverstrekkers stellen een NWWI gevalideerd taxatierapport tegenwoordig verplicht. U bent er zeker van dat u van ons een deskundig, betrouwbaar én onafhankelijk oordeel in handen krijgt.

Meer informatie?

Taxatierapport nodig?

Heeft u een taxatierapport nodig voor:

  • Een hypotheek bij aankoop van een nieuwe woning?
  • Het verkrijgen van een financiering voor een verbouwing?
  • Het oversluiten van uw hypotheek?
  • Het verkrijgen van inzicht in de waarde van uw woning?
  • Een waardebepaling van uw woning in verband met een echtscheiding?
Meer informatie?

Nieuwsgierig naar onze makelaars?

Wilt u uw woning goed verkopen? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. U kunt ons telefonisch bereiken op (071) 513 2443.

Mailen kan uiteraard ook naar: info@oudshoornmakelaardij.nl