Op zoek naar een woonboot die te koop of te huur is in Leiden?

Aangesloten bij de NVM
071-5132443
info@oudshoornmakelaardij.nl
Volg ons op Instagram

Een specialisatie op zich

Wonen op het water is echt iets voor jou. Het geeft zo’n gevoel van vrijheid, nietwaar? Beeld je eens in: je eigen huis dat rustig op het water deint, terwijl boten voorbijvaren en het ijs rondom je ark zachtjes kraakt. Of je nu de levendigheid van de binnenstad van Leiden verkiest of juist geniet van het weidse uitzicht buiten de stad, het water biedt een unieke levensstijl.

Bij Oudshoorn Makelaardij zijn we helemaal thuis in de wereld van woonboten. Of je nu een woonark wilt kopen of verkopen, wij staan voor je klaar met onze kennis en enthousiasme. Van A tot Z begeleiden we jou bij het realiseren van jouw droom van wonen op het water. Dus, waar wacht je nog op? Laat ons je helpen om die speciale plek op het water te vinden die perfect bij jou past.

Wonen op het water is net even anders

In tegenstelling tot een normaal woonhuis komt er bij de aankoop of verkoop van een woonboot meer kijken. Het is een specifieke tak van sport waar je als makelaar gespecialiseerd in moet zijn. Met name de financiering van een woonboot is een wat lastiger traject. En ook in juridische zin is een woonboot anders dan een normaal huis. Denk aan een aanlegvergunning, bestemmingsplan, eigendomsbewijs en zaken als meetbrieven. Dit vraagt om veel kennis van de markt en de regelgeving. Bij Oudshoorn Makelaardij hebben we die in huis!

De beste deal

Een woonboot kopen of verkopen doe je misschien maar één keer in je leven. Laat je daarom door een gespecialiseerde en betrouwbare makelaar bijstaan. Wij zorgen voor de beste deal en nemen je de juridische zaken uit handen. Wil je de overstap maken naar waterwonen? Of wil je jouw woonboot door een makelaar met kennis van zaken laten verkopen? We helpen je graag verder!