Verkoop en aankoop van woonarken

071-5132443
info@oudshoornmakelaardij.nl

Een specialisatie op zich

Verkoop en aankoop van woonarken

Wonen op het water is een droom van steeds meer mensen. Niet vreemd natuurlijk, want wonen op het water geeft een gevoel van vrijheid. Een huis dat rustig op het water deint, de boten die voorbij varen, het krakende ijs rondom uw ark… De één kiest voor wonen op het water in de binnenstad van Leiden, de ander geniet juist van het uitzicht en de ruimte buiten de stad. Oudshoorn Makelaardij is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woonboten. Met veel kennis en enthousiasme begeleiden wij u van A tot Z bij de koop of verkoop van uw woonark.

Meer informatie?

Wonen op het water is net even anders

In tegenstelling tot een normaal woonhuis komt er bij de aankoop of verkoop van een woonboot meer kijken. Het is een specifieke tak van sport waar je als makelaar gespecialiseerd in moet zijn. Met name de financiering van een woonboot is een wat lastiger traject. En ook in juridische zin is een woonboot anders dan een normaal huis. Denk aan een aanlegvergunning, bestemmingsplan, eigendomsbewijs en zaken als meetbrieven. Dit vraagt om veel kennis van de markt en de regelgeving. Bij Oudshoorn Makelaardij hebben we die in huis!

Meer informatie?

De beste deal

Een woonboot kopen of verkopen doet u misschien maar één keer in uw leven. Laat u daarom door een gespecialiseerde en betrouwbare makelaar bijstaan. Wij zorgen voor de beste deal en nemen u de juridische zaken uit handen. Wilt u de overstap maken naar waterwonen? Of wilt u uw woonboot door een makelaar met kennis van zaken laten verkopen? We helpen u graag verder!