Seniorenwoningen in Leiden

Aangesloten bij de NVM
071-5132443
info@oudshoornmakelaardij.nl
Volg ons op Instagram

Net dat beetje extra aandacht

Wanneer u ouder wordt, komt er een moment dat u een keuze moet maken over uw woonsituatie. Wilt u in uw huidige woning blijven wonen? Dan zijn er wellicht aanpassingen in het huis nodig. Of wilt u juist naar een nieuwe woning verhuizen? Bij dit soort beslissingen gaat u niet over één nacht ijs. Dat vraagt om speciale aandacht. Het belangrijkste is dat u een woning heeft waar u nog lang en zonder zorgen zelfstandig kunt wonen. Oudshoorn Makelaardij is gespecialiseerd in seniorenwoningen en helpt u graag bij het nemen van de juiste beslissing.

Wij luisteren naar uw zorgbehoefte

Kleine aanpassing, lang woonplezier

De keuze om in uw huidige woning te blijven of te verhuizen is een lastige. Ons advies hangt van een aantal factoren af. We luisteren naar uw zorgbehoefte en kijken naar uw woonsituatie. Vervolgens kijken we of uw huidige woning geschikt is om aan te passen of te verbouwen. Want met een aantal veranderingen in uw huis, kunt u wellicht nog jaren met plezier in uw eigen huis blijven wonen.

Op zoek naar een geschikte woning

Als verhuizen de beste optie is, gaan we voor u op zoek naar een geschikte woning die aan uw voorwaarden voldoet. We selecteren een aantal mogelijke woningen en leggen de opties aan u voor. Vervolgens gaan we graag voor u én met u op pad. Met de ervaring en de kennis die wij hebben, kunnen wij u een goed advies geven.

Deze senioren zijn blij met hun keuze voor Oudshoorn Makelaardij
Meer informatie?

Wij helpen met een plek waar u zich thuis voelt

Wat een woning een geschikte woning voor senioren maakt, is voor iedereen anders. Goed luisteren naar uw wensen en behoeften staat bij ons daarom centraal. Het belangrijkste is dat u zich uiteindelijk veilig en thuis voelt. Heeft u daar hulp bij nodig? Wij gaan graag met u in gesprek en denken mee over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek op het telefoonnummer 071-5132443.