Ons kantoor

Aangesloten bij de NVM
071-5132443
info@oudshoornmakelaardij.nl
Volg ons op Instagram

Wij weten wat er leeft

Een huis kopen of verkopen is één van de grootste beslissingen in uw leven. Dan wilt u geen verrassingen. Dan wilt u helderheid en weten waar iemand het over heeft. In Leiden, aan de Sint Jorissteeg 4, werken wij dagelijks aan het realiseren van uw woonwensen.

✅ Ruim 38 jaar ervaring

✅ Passie en enthousiasme voor het vak

✅ Efficiënt en snel schakelen

Alles onder één dak

Sinds 1986 is Oudshoorn Makelaardij actief in de regio Leiden, de Bollenstreek, Haarlemmermeer en in de omgeving van Alphen aan den Rijn. In 2001 heeft Saskia van der Veer het stokje van Oudshoorn overgenomen. Nog altijd staan we even dicht bij onze klanten als toen. Letterlijk en figuurlijk. Onze persoonlijke en specialistische aanpak bij de verkoop of aankoop van een woning maakt het verschil. En dat kan net bepalend zijn voor de waarde, de aankoopsom of de opbrengst van uw woning.

“We hebben een enthousiast team dat bestaat uit ervaren makelaars-taxateurs die u persoonlijk begeleiden bij de aankoop of verkoop van een huis. Saskia en Bianca kennen de regio’s waarin wij actief zijn op hun duimpje. Onze commerciële binnendienst medewerksters Sanne, Silvia en Jolanda zijn onze duizendpoten. Zij zorgen dat de afspraken met u snel gepland worden, melden de huizen aan bij Funda en verwerken de administratie.

Omdat we een klein team zijn, is iedereen volledig op de hoogte van alle projecten. En dus kunnen uw vragen altijd snel en door iedereen beantwoord worden. Daarnaast hebben we een erkende hypotheek- en verzekeringsadviseur in huis, Saskia. Daar zijn we trots op, want daarmee maken we onze dienstverlening compleet.

We zijn actief in alle segmenten van het vastgoed, waarbij iedere collega zijn of haar specialisatie heeft. Bent u zoek naar een woningmakelaar, huurmakelaar, adviseur op het gebied van hypotheken en verzekeringen, nieuwbouwspecialist, taxateur of stylist? Bij Oudshoorn Makelaardij vindt u alle professionals onder één dak.

Wij zijn trots lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars! Kies je voor een NVM-makelaar, dan profiteer je van:

  • Up-to-date expertise: onze makelaars zijn allen gediplomeerd en investeren verplicht 6 dagen per jaar in opleiding/bijscholing. Dit zorgt ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste marktontwikkelingen, zodat we jou de best mogelijke service kunnen bieden. Tevens zijn alle makelaars die zich aansluiten bij de NVM ook ingeschreven bij het VastgoedCert: hét kwaliteitsregister van makelaars.
  • Effectieve marketing: een heel belangrijk onderdeel voor de verkoop van jouw woning!
  • Betrouwbaarheid: je kunt vertrouwen op onze professionaliteit en integriteit. De gedragsregels en de NVM erecode waaraan wij ons hebben verbonden, waarborgen dat jouw belangen altijd voorop staan.
  • Een breed netwerk: als NVM-makelaar hebben wij toegang tot een uitgebreid netwerk van professionals in de vastgoedsector. Dit netwerk komt van pas bij het vinden van de juiste kopers of verkopers, het regelen van jouw financiering en andere cruciale aspecten bij vastgoedtransacties.
  • Moderne technologie: wij maken gebruik van geavanceerde technologie en systemen om het verkoop- en aankoopproces efficiënter te maken. Deze systemen dragen bij aan een soepel en effectief proces voor onze klanten.

Oudshoorn Makelaardij

Adresgegevens
Sint Jorissteeg 4
2311 JA Leiden
071-5132443

KvK nummer: 66787602
BTW nummer: NL856697618 

Maandag tot en met vrijdag is ons kantoor geopend van 9.00-17.00 uur in de avonden en in het weekend op afspraak.

Op woensdag is onze verzekeringsafdeling de gehele dag gesloten en op vrijdagmiddag vanaf 13:00 uur. Onze binnendienst is uiteraard wel beschikbaar voor uw vragen of voor het achterlaten van een terugbelverzoek.