Vind jouw ideale huurwoning in Leiden

Aangesloten bij de NVM
071-5132443
info@oudshoornmakelaardij.nl
Volg ons op Instagram

Op zoek naar een huurwoning

Ben je op zoek naar een comfortabele huurwoning of appartement in de regio Leiden, Bollenstreek, Alphen aan den Rijn en omgeving of in de Haarlemmermeer? Dan kunnen wij jou helpen! Het zoeken naar een huurwoning brengt veel aspecten met zich mee. Het aanbod aan huurwoningen in de regio is heel divers. Prijzen die verhuurders vragen kunnen enorm verschillen, en je krijgt te maken met wet- en regelgeving die vaak wijzigt. Naast dat het een tijdrovende klus is, is het ook belangrijk dat je let op de voorwaarden. Oudshoorn Makelaardij gaat graag voor jou op zoek naar de ideale huurwoning en neemt alle zorg uit handen.

Wat kan je van ons verwachten:

  • Waar ben je naar op zoek? Laten we samen jouw wensen en budget inventariseren.
  • Aan de slag! We gaan in ons netwerk op zoek naar geschikte huurwoningen en kijken naar wat er nog meer in de omgeving beschikbaar is.
  • We stellen een selectie van geschikte woningen aan je voor. Zit er iets tussen? Na een bezichtiging geven we advies over de huurprijs en de voorwaarden.
  • Zit er iets tussen? We gaan samen de woning bezichtigen. En geven advies over de huurprijs en de voorwaarden.
  • Ook bij huurwoningen valt er te onderhandelen, bijvoorbeeld over de voorwaarden. Die onderhandelingen voeren we namens jou uit.
  • Wil je tot huur overgaan? Wij controleren de huurovereenkomst en gaan mee naar de inspectie en sleuteloverdracht, zodat je niet op het laatste moment nog voor verrassingen komt te staan.
huurwoning leiden

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oudshoorn Makelaardij is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huurwoningen. Loop voor vrijblijvend advies gerust eens ons kantoor binnen, gelegen aan de Sint Jorissteeg 4 in Leiden. Of maak een afspraak met een van onze makelaars. Zij helpen je graag verder bij de zoektocht naar een geschikte huurwoning.