Zeker zijn van uw financiële plaatje

Aangesloten bij de NVM
071-5132443
info@oudshoornmakelaardij.nl
Volg ons op Instagram

Voor al uw verzekeringen

Schade aan uw woning of inboedel is helaas niet altijd te voorkomen. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor al uw verzekeringen. Naast woning gerelateerde verzekeringen zoals de inboedel- en woonhuisverzekering, geven we ook advies over andere verzekeringen. Bijvoorbeeld een reisverzekering, rechtsbijstandsverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering en aansprakelijkheidsverzekering particulieren.

We werken als tussenpersoon Oudshoorn & Rijnland Hypotheken en Verzekeringen samen met een groot aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Daardoor kunnen wij altijd een aantrekkelijke verzekering voor u selecteren. Maar bij ons krijgt u meer dan alleen een lage premie. Juist omdat we een klein kantoor zijn, kunnen we veel servicegerichter werken dan de grote maatschappijen. We kijken naar mogelijkheden en zoeken naar oplossingen. En bieden altijd een verzekering aan die aansluit op uw persoonlijke wensen en behoeften. Maatwerk dus! Echte aandacht voor uw persoonlijke situatie, dat staat bij ons centraal.

Meer informatie?

Samen onder één dak

Oudshoorn Makelaardij en Oudshoorn & Rijnland Hypotheken en Verzekeringen delen samen het pand aan de Sint Jorissteeg 4 in Leiden. Dit heeft veel voordelen. Heeft u een huis bij ons gekocht of verkocht, dan kunt u ook voor uw verzekeringen en hypotheek bij ons terecht.

Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze? Maak kennis met Astrid van der Voort, onze adviseur schadeverzekeringen. Bel voor een afspraak 071-5132443.

Meer informatie?

Offerte aanvragen?

Bel 071-513 2443, of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u!

Verkoopofferte

Wilt u uw huis in de verkoop zetten? Dan heeft u vast nog de nodige vragen. U wilt wellicht de waarde weten in de huidige markt, u wilt een advies over de te hanteren vraagprijs of een inschatting van de verkoopduur? Wij komen kostenloos en vrijblijvend bij u langs en helpen u graag verder!

Interesse in onze aankoopdienstverlening?

Wilt u een gesprek over het hoe en wat bij aankoop? Bel even dan brengen we een en ander graag voor u in kaart. Zo’n gesprek is vanzelfsprekend kostenloos en geheel vrijblijvend.

Interesse in onze (aan)huur dienstverlening, taxaties of andere diensten?

Een gesprek over het hoe en wat? Bel even of laat u terug bellen. Wij bellen u graag!