Aangesloten bij de NVM
071-5132443
info@oudshoornmakelaardij.nl
Volg ons op Instagram
Verkocht

Oosterdwarsstraat 5 Leiden Nederland

Verkocht

Omschrijving

Prachtige woning te koop in de gewilde Zeeheldenbuurt in Leiden! Deze charmante en karakteristieke woning biedt alles wat u zoekt in een perfecte stadswoning. Deze sfeervolle jaren ’10 hoekwoning heeft maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers.

De Oosterdwarsstraat ligt op een geweldige locatie, op loopafstand van alle voorzieningen die Leiden te bieden heeft. De woning is op steenworp afstand gelegen van het Leidse stadshart en op 10 minuten fietsen vanaf zowel station Leiden Centraal als Leiden Lammenschans. Er zijn twee speeltuinen in de buurt, evenals twee parken, kinderopvang, diverse scholen, sportgelegenheden, bushalten en supermarkten. Uitvalswegen (A4, A44 en N11 richting Amsterdam, Den Haag en Utrecht) zijn ook eenvoudig te bereiken.

Bij binnenkomst van de woning valt meteen de massief eikenhouten vloer op, wat een bijzonder en uniek karakter geeft aan de woning. De erker met glas-in-loodramen zorgt voor veel licht inval en zorgt voor een warme en gezellige sfeer in de woonkamer. De openslaande deuren leiden naar een mooi aangelegde tuin, waar u in de zomer heerlijk kunt genieten van het mooie weer. De tuin biedt veel privacy en is een oase van rust in het hart van de stad.

Indeling:
BG: hal, meterkast, CV kast met waterontharder, trapkastje, vrijdragend toilet met hoekfontein en granitovloer. Woonkamer voorzien van erker met glas in lood, kamer-en-suite, schouw en inbouwkasten. De openslaande deuren bieden doorgang naar de L-vormige keuken met inbouwapparatuur waaronder inductiekookplaat en Indesit vaatwasser. Originele servieskast en deur naar achtertuin.

1e verdieping:
Overloop, badkamer voorzien van douche, wastafel in meubel, 2e vrijdragend toilet, wasmachine en droger aansluiting, slaapkamer (1) met glas in lood raam, inbouwkast, slaapkamer (2) achterzijde met inbouwkasten, slaapkamer (3) achterzijde.

2e verdieping:
Zolderkamer voorzien van 3 dakkapellen, ruimte met 3e vrijdragend toilet en fontein, badkamer voorzien van ligbad, dubbele waskom, inloopdouche met stortkop en handdouche. Dak van de zolder is al geschikt gemaakt voor zonnepanelen, kabel ligt in plafond.

Kortom: dit huis is de perfecte plek om te wonen voor iedereen die op zoek is naar een sfeervolle, karakteristieke woning op een toplocatie in Leiden. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ervaar zelf de charme en de mogelijkheden van dit fantastische huis!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Herenhuis, hoekwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking, pannen
Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
121 m²
Externe bergruimte
4 m²
Perceel
90 m²
Inhoud
427 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, inloopdouche, ligbad, toilet, wasmachineaansluiting, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tv kabel

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dakisolatie, grotendeels dubbelglas, vloerisolatie, voorzetramen
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Remeha Avanta 35C (gas gestookt combiketel uit 2021, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Leiden K 5878
Oppervlakte
90 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
530-K-5878

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin
Achtertuin
40 m²
Ligging tuin
Gelegen op het west bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken

Overige media