Aangesloten bij de NVM
071-5132443
info@oudshoornmakelaardij.nl
Volg ons op Instagram
Verkocht

Oesterbank 3 Leiden Nederland

Verkocht

Omschrijving

Welkom bij deze prachtige tussenwoning op een geweldige locatie, zeer geschikt voor (jonge) gezinnen op zoek naar ruimte, zon en groen! Dit huis aan de Oesterbank 3 biedt alles wat je zoekt: een ruime voortuin met stenen berging aan de voorzijde en een diepe, zonnige achtertuin op het zuidwesten, direct aan het water, met een vrij uitzicht.

De woning is centraal gelegen in de kindvriendelijke wijk “Merenwijk”, omgeven door veel groen en op korte fietsafstand van het historische centrum van Leiden. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je alleen maar de straat over te steken naar winkelcentrum “de Kopermolen”. Voor ontspanning is er een heerlijk wijkpark, een kinderboerderij op loopafstand en de wijk grenst aan een golfbaan en recreatieplas “t Joppe”. Ook zijn er meerdere basisscholen in de buurt, Dankzij goede verbindingswegen bereik je gemakkelijk de A4/A44 richting Amsterdam en Den Haag, evenals het centrum van Oegstgeest en de prachtige Duin- en Bollenstreek.

Bij aankomst betreed je de ruime voortuin op het oosten via de gezamenlijke opgang die je deelt met de buren. Hier bevindt zich de stenen berging met elektra. Via de hal met toilet kom je in de woonkamer terecht, die is voorzien van plavuizen met vloerverwarming. De woonkamer heeft een spiltrap en een deur die leidt naar de tuin. De halfopen keuken is uitgerust met inbouwapparatuur.

Op de eerste verdieping vind je een ruime overloop en twee royale slaapkamers. Het is belangrijk om te weten dat deze kamers oorspronkelijk onderdeel waren van een indeling met drie slaapkamers. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om de derde slaapkamer opnieuw te creëren naar jouw behoeften. Daarnaast beschikt de ouderslaapkamer over vier HR++ ramen die vorig jaar zijn geïnstalleerd, waardoor de kamer heerlijk licht en aangenaam is. Ook is op de eerste verdieping de badkamer aanwezig, uitgerust met ligbad, toilet en wastafel.

De tweede verdieping biedt een vide met 2 grote Velux-dakramen, waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen komt. Hier vind je ook een slaapkamer met een wasmachine- en drogeropstelling. De overloop biedt toegang tot het balkon, waar je ’s ochtends kunt genieten van een kopje koffie in de zon.

De zonnige achtertuin biedt veel privacy en uitzicht op het water en de groene omgeving. En parkeren is geen probleem, want er is een parkeerterrein schuin tegenover de woning waar je gratis je auto kwijt kunt.

Kortom, als jong gezin is dit de ideale plek om te genieten van een ruime tussenwoning met zonnige tuin aan het water en groen uitzicht.

Bijzonderheden:
– energielabel C, maar met de mogelijkheid om het label te verbeteren naar B of zelfs A door extra isolatie van vloer en dak
– woonoppervlakte ca. 132 m2
– recent geschilderd (2022)
– direct gelegen aan het water met een heerlijk vrij uitzicht vanuit de achtertuin
– snel beschikbaar

Bij woningen ouder dan 30 jaar hanteren wij standaard een ouderdom- en asbestclausule.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
132 m²
Externe bergruimte
9 m²
Perceel
157 m²
Inhoud
436 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, toilet, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Dakraam, mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Nefit Ecomline HR (gas gestookt combiketel uit 2009, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Leiden S 3541
Oppervlakte
157 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
530-S-3541

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
60 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuidwest

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media