Over ons

071-5132443
info@oudshoornmakelaardij.nl

Wij weten wat er leeft

Een huis kopen of verkopen is één van de grootste beslissingen in uw leven. Dan wilt u geen verrassingen. Dan wilt u helderheid en weten waar iemand het over heeft. In Leiden, aan de Sint Jorissteeg 4, werken wij dagelijks aan het realiseren van uw woonwensen.

Meer informatie?

Alles onder één dak

Sinds 1986 is Oudshoorn Makelaardij actief in de regio Leiden, de Bollenstreek, Haarlemmermeer en in de omgeving van Alphen aan den Rijn. In 2001 heeft Saskia van der Veer het stokje van Oudshoorn overgenomen. Nog altijd staan we even dicht bij onze klanten als toen. Letterlijk en figuurlijk. Onze persoonlijke en specialistische aanpak bij de verkoop of aankoop van een woning maakt het verschil. En dat kan net bepalend zijn voor de waarde, de aankoopsom of de opbrengst van uw woning.

“We hebben een enthousiast team dat bestaat uit ervaren makelaars-taxateurs die u persoonlijk begeleiden bij de aankoop of verkoop van een huis. Saskia en Bianca kennen de regio’s waarin wij actief zijn op hun duimpje. Onze commerciële binnendienst medewerksters Sanne, Silvia en Jolanda zijn onze duizendpoten. Zij zorgen dat de afspraken met u snel gepland worden, melden de huizen aan bij Funda en verwerken de administratie.

Omdat we een klein team zijn, is iedereen volledig op de hoogte van alle projecten. En dus kunnen uw vragen altijd snel en door iedereen beantwoord worden. Daarnaast hebben we twee erkend hypotheek- en verzekeringsadviseurs in huis, Viola en Saskia. Daar zijn we trots op, want daarmee maken we onze dienstverlening compleet.

We zijn actief in alle segmenten van het vastgoed, waarbij iedere collega zijn of haar specialisatie heeft. Bent u zoek naar een woningmakelaar, huurmakelaar, adviseur op het gebied van hypotheken en verzekeringen, nieuwbouwspecialist, taxateur of stylist? Bij Oudshoorn Makelaardij vindt u alle professionals onder één dak.

Ons team

Saskia J.M. van der Veer

Register NVM makelaar en taxateur Wonen en Bedrijfsmatig
Erkend Hypotheek- en Financieel Adviseur
Bouwkundig inspecteur
Algemeen Directeur
saskia@oudshoornmakelaardij.nl
071 – 513 24 43

Bianca van Leeuwen
Kandidaat Register Makelaar Taxateur
bianca@oudshoornmakelaardij.nl
071 – 513 24 43

Sanne Scholtus
Assistent Makelaar in opleiding
info@oudshoornmakelaardij.nl
071 – 513 24 43

Silvia Beekman
Binnendienst medewerkster
info@oudshoornmakelaardij.nl
071 – 513 24 43

Jolanda van der Meer
Financiële administratie 
info@oudshoornmakelaardij.nl
071 – 513 24 43

Viola Zuidweg-Muller
Verzekeringen particulieren en bedrijfsmatig
viola@oudrijn.nl
071-513 24 43

Angelique Dollevoet
Binnendienst medewerkster
info@oudshoornmakelaardij.nl
071 – 513 24 43