Wij nemen alle zorg uit handen

071-5132443
info@oudshoornmakelaardij.nl

Op zoek naar een huurwoning

Bent u op zoek naar een comfortabele huurwoning of appartement in de regio Leiden, Bollenstreek, Alphen aan den Rijn en omgeving of in de Haarlemmermeer? Dan kunnen wij u helpen! Bij het zoeken van een huurwoning komt veel kijken. Het aanbod in huurwoningen in de regio is heel divers. Prijzen die verhuurders vragen verschillen enorm en u krijgt te maken met wet- en regelgeving die vaak wijzigt. Naast een tijdrovende klus, is het dus ook zaak dat u let op de voorwaarden. Oudshoorn Makelaardij gaat graag voor u op zoek naar de ideale huurwoning en neemt u alle zorg uit handen.

Meer informatie?

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Waar bent u naar op zoek? Samen inventariseren we uw wensen en budget.
  • Aan de slag! We zoeken in ons netwerk naar geschikte huurwoningen en kijken wat er nog meer in de omgeving aangeboden wordt.
  • Een selectie van geschikte woningen stellen we aan u voor.
  • Zit er iets tussen? We gaan samen de woning bezichtigen. En geven advies over de huurprijs en de voorwaarden.
  • Ook bij huurwoningen valt er te onderhandelen, bijvoorbeeld over de voorwaarden. Die onderhandelingen voeren we namens u uit.
  • Wilt u tot huur overgaan? Wij controleren de huurovereenkomst en gaan mee naar de inspectie en sleuteloverdracht, zodat u niet op het laatst nog voor verrassingen komt te staan.
  • Uitwisseling met andere NVM makelaarskantoren die ook potentiĆ«le huurders hebben
Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oudshoorn Makelaardij is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in huurwoningen. Loop voor vrijblijvend advies gerust eens ons kantoor gelegen aan de Sint Jorissteeg 4 in Leiden. Of maak een afspraak met een van onze makelaars. Zij helpen u graag verder bij de zoektocht naar een huurwoning.